Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Hjem
Program
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Ny gruppe fra Stavanger til Kids in JazzVi har i flere år hatt et spennende samarbeid med den anerkjente festivalen Maijazz i Stavanger. Her har man utviklet en workshop som når alle aldersgrupper. Vi har t.o.m. hatt samarbeid med barnehagen...(!) Det som har vært særlig nyskapende, er at Maijazz har etablert et svært godt samarbeid med flere av skolene i byen.De tre siste årene har vi hatt workshop i skoletiden, for elevgrupper som ikke har spilt musikkinstrumenter før. Hvert år har dette ført til at et jazzband med vibrafon, pianoer, kontrabass og trommer, har kunnet fremføre en imponerende konsert på skolen sin, til stormende applaus fra sine medelever. Gruppene har sågar kommet så langt at de har kunnet delta på de offentlige klubbkonsertene vi har hatt på spillesteder rundt om i byen.

 

En del av skoleelevene har blitt bitt av jazzbasillen, og har fortsatt å spille, både i kulturskole og i andre sammenhenger. Resultatet er at vi i år får besøk av en gruppe som har sprunget ut av disse workshopene i regi av Maijazz. Kids in Jazz har tidligere hatt hyppige besøk av talenter fra Stavanger, bl.a. gitaristen Sikia Heien, som nå er i full gang med videre musikkutdanning, og gjør seg bemerket i en rekke sammenhenger. Nå står er ny generasjon for tur!

 

 

Kids in Jazz