Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Hjem
Program
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Imponerende liste av nordiske utøvereSaxofonisten Edit Ljungqvist fra Stockholm og trommeslageren þórkatla Sigurðadóttir fra Reykjavik, kompletterer den imponerende listen over nordiske utøvere. Edit er et nytt bekjentskap som bare har vært på en lynvisitt til Oslo foreløpig, så dette blir svært spennende, og lover meget bra.þórkatla møtte vi første gang på en å en åpen workshop vi hadde på Nordens Hus i Reykjavik i juni 2017. Hun spilte ikke engang trommer da, men det ble fort fart på sakene.Siden har hun deltatt på flere prosjekter, både på Island og i Norge. Hun var sentral på konserten vi hadde på Kafé Hærverk i fjor høst, da vi satte sammen en gruppe unge talenter fra Norge, Italia og Island. Inntil da var dette den yngste gruppen vi har presentert som har spilt en hel, fullverdig jazzkonsert på egen hånd.Det som er uhyre spennende, er at ALLE disse kommer til Kids in Jazz, og vi gleder oss ENORMT til å føre dem sammen igjen. Og hvem vet hva som vil skje når svenske Edit møter alle disse!

 

 

Kids in Jazz