Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Hjem
Program
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Nene Takimoto blir Artist in Residence på Kids in Jazz 2019Trompetisten Nene Takimoto har bakgrunn fra den enestående Sapporo Junior Jazz School i Japan. Skolen har spilt en avgjørende rolle for etableringen og utviklingen av Kids in Jazz. Det var møtet med elevene herfra, som gjorde at vi bestemte oss for å etablere en internasjonal festival for de yngste jazztalentene i 2012. Siden har Improbasen's elever flere ganger besøkt Sapporo i forbindelse med turnéer og prosjekter i Japan, og vi har hatt besøk av elever fra skolen i Sapporo hvert eneste år, både i forbindelse med Kids in Jazz og andre prosjekter.Vi hørte Nene Takimoto første gang på en konsert i Sapporo i 2016, og hun deltok på Kids in Jazz i 2018. Her ble det full klaff både med publikum og medmusikanter. Basert på en felles lidenskap for musikk, ble et nært vennskapsforhold utviklet. Nene deltok på Improbasen's turné i Japan senere samme år, der vi hadde konserter både i Tokyo, Kagoshima, og ulike steder på Hokkaido. Her ble båndene enda tettere, og vi bestemte oss for å invitere Nene til Europa igjen da en annen gruppe fra Improbasen hadde turné i Norge og ulike deler av Italia i april i år.Dermed var det gjort, -vi bare MÅTTE ha Nene tilbake til Kids in Jazz! Med bakgrunn i den fantastiske relasjonen Nene Takimoto har utviklet både med publikum og medmusikanter, vil Kids in Jazz for første gang presentere en Artist in residence. I denne rollen vil Nene bli å høre med

*unge talenter på alle aldersnivå
*de ulike gruppene hun har turnert med i Norge, Japan og Italia
*gjester fra inn- og utland
*talenter hun har spilt med i forbindelse med ulike prosjekter
*gjester som hun møter for første gang på scenen.

Publikum vil med andre ord møte Nene Takimoto både høyt og lavt, på en rekke konserter gjennom hele festivalen!


 

 

Kids in Jazz